PELLETKACHELS

Sinds 1960 koesteren wij onze liefde voor vuur
Wij hebben een uitgesproken Italiaanse passie voor vakmanschap, waarbij visuele aantrekkingskracht en technologie worden gecombineerd tot moderne stijlmeubelen. Wij hebben onze exclusieve oplossingen altijd ontworpen in Asolo, Italië. Elke haard die wij produceren voldoet aan de hoogste normen van efficiëntie, bruikbaarheid en veiligheid, met een uitstekend design en kwaliteitsmaterialen.

CADEL, opgericht in Italië in 1949, besteedt veel aandacht aan het ontwerp van zijn producten. Het professionalisme en engagement dat zij aan de dag leggen zorgt ervoor dat ze aan alle noden en wensen vanhun klanten kunnen voldoen. CADEL staat garant voor designvolle kwaliteitsproducten, gemaakt van de beste materialen.

De voordelen van het gebruik van houtpellets wegen zwaar door : lage stookkosten, een hernieuwbare (onuitputtelijke) brandstof en een bijzonder hoog gebruiksgemak vergele – ken met houtblokken. Maar helaas is de vlam van de meeste pelletkachels op de markt eerder klein en nerveus, onaantrekkelijk.

De kachels van MCZ kennen een enorme verscheidenheid, maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn superzuinig. Ze halen allemaal een rendement van rond de 90 procent. Je hebt dus veel minder brandstof nodig voor dezelfde hoeveelheid warmte. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Stoken met pellets is dan ook stukken goedkoper dan stoken met hout.

Geïnteresseerd in een van onze pelletkachels?

Ook een sfeer volle kachel in uw omgeving? Wij helpen u graag!