Design kachels in omgeving Heerlen

design kachels heerlen

De Kachelsmid: het beste aanbod voor design kachels in Heerlen

Design kachels Heerlen zijn kachels met een moderne en strakke uitstraling. De kachels komen uitermate tot hun recht in een woning met een designer look, maar kunnen ook prima geplaatst worden in een woning met een wat meer romantische of landelijke sfeer. Bent u op zoek naar een nieuwe haard voor uw woning en heeft u de voorkeur voor de echte design kachels? Dan bent u bij de Kachelsmid aan het juiste adres voor het aanschaffen van design Kachels Heerlen.

De Kachelsmid: bekijk onze 250 verschillende haarden

De Kachelsmid is een haarden specialist die al meer dan 30 jaar actief is in de directe omgeving van Heerlen en in de buurt van deze stad een grote showroom heeft gebouwd. In de showroom van de Kachelsmid in Heerlen vindt u wel 250 verschillende modellen haarden, die stuk voor stuk in uw woning geplaatst kunnen worden voor het brengen van warmte en sfeer. Of u nu een haard prefereert van een specifiek materiaal of een haard wil aanschaffen in een specifieke kleur: u kunt bij de Kachelsmid terecht voor het aanschaffen van de meest prachtige en unieke design haarden Heerlen.

Altijd een unieke uitstraling

Een groot voordeel van het aanschaffen van design kachels heerlen, is het feit dat deze kachels altijd een unieke uitstraling hebben. Zo zien de haarden er altijd strak en modern uit, maar kunnen de haarden ook zeker een gezellige en romantische sfeer uitstralen als de haarden ontstoken worden. Door de unieke en zeer toegankelijke uitstraling van de design kachels van de Kachelsmid, kunnen deze gashaarden in iedere woning geweldig tot hun recht komen. Wat voor interieur u ook heeft en hoe de indeling van uw woning ook is: de design kachels Heerlen van de Kachelsmid kunnen ieder interieur op hun eigen manier verrijken.

Alleen de beste haarden

Zoals al eerder vermeld, is de Kachelsmid al ruim dertig jaar actief op de markt van design haarden. Door onze jarenlange ervaring weten wij niet alleen precies welke haarden van goede kwaliteit zijn en welke haarden beter niet aangeschaft kunnen worden, maar weten wij bovendien precies hoe haarden het beste in uw woning geplaatst kunnen worden. Wij delen onze kennis graag met u door u ten eerste te adviseren over de haard die u het beste aan kan schaffen en u vervolgens te helpen met het plaatsen van de haard in uw woning. Hierbij wordt er uiteraard alleen gebruik gemaakt van de beste vakmannen en de beste gereedschappen, zodat uw haard op de beste manier geplaatst wordt en u geniet van een gashaard met een lange levensduur.

dekachelsmid

Contact

Laat u persoonlijk adviseren en vindt samen met ons de ideale kachel!