Gashaarden specialist bij Maaseik

design haarden limburg

Opzoek naar een de speciaalzaak in een gashaarden bij Maaseik?

De gashaard in Maaseik

Vaak denken mensen bij het woord gashaard aan die ouderwetse gaskachel die vroeger thuis of bij de grootouders in de kamer stond. Gelukkig is dat allang verleden tijd.

Gashaarden
Een moderne gashaard is een pronkstuk in de woonkamer. Het kan een inbouwhaard zijn, een heuse kachel of een open haard die voorzien is van een vitrine-achtige ombouw, zodat hij aan alle kanten zichtbaar is. Alleen het zien van gashaarden zorgt bij veel mensen al voor een behaaglijk gevoel. De combinatie tussen een CV, vloerverwarming en een kachel draagt namelijk bij aan een lekker warme omgeving, die niet alleen behaaglijk voelt met er ook zo uit ziet.

De gashaard Maaseik
Wie voor een gashaard Maaseik kiest, weet eigenlijk al hoe de kamer er uit zal gaan zien. Het pronkstuk ergens in het midden en daar omheen de keuze voor of een landelijke omgeving of het moderne witte design. De combinatie zorgt er voor dat de woonkamer er luxe uit zal gaan zien en de gashaard Maaseik zorgt voor de extra warmte, zowel letterlijk als figuurlijk.

Anders
Eigenlijk wil iedereen wel een open haard. Het biedt warmte, het geeft die heerlijke geur van hout dat brandt en het biedt de gelegenheid om er lekker voor te gaan liggen. Nadelen zijn echter dat de vonken spatten, slecht hout gaat dampen en stinken en dat er steeds ergens hout vandaan gehaald moet worden. Nog los van het gegeven dat een open haard niet echt vriendelijk is voor het binnen- en buitenmilieu. Dus, waarom niet anders denken? Waarom geen open haard zonder al die nadelen?

Design haarden 

Gaat u uw woonkamer op de schop nemen? Of krijgt u binnenkort de sleutel van uw nieuwe woning? Overweeg dan eens de keuze voor een van die prachtige design haarden. Pak een groot vel karton, teken daarop de woonkamer en vul hem in. Waar wilt u de kasten? Waar komt de eethoek? Het bankstel? En waar hangt u de tv op? Dit is het moment om bij de kachelsmid.nl een kijkje te nemen. Want stel dat de tv boven de nieuwe haard komt te hangen? Hoe gezellig wordt dat niet?

dekachelsmid

Sfeer

De inrichting van een huis heeft veel te maken met smaak, budget, keuzes, kinderen en vooral warmte en huiselijkheid. Wat is er meer huiselijk dat een heerlijk brandende haard wanneer u thuiskomt van een dag werken en het is buiten bar en boos? Op zo’n moment komt een gashaard Maaseik helemaal tot zijn recht. Daar staat hij, in uw woonkamer als een soort tegenkracht tegen de koude en het natte dat het weer biedt. Wie heeft op zo’n moment niet de neiging even handenwrijvend voor de gashaard te gaan staan om warm te worden? Voor hondenliefhebbers wordt al meteen duidelijk wat het favoriete plekje voor de hond zal worden. Het kan wel betekenen dat hij, bij slecht weer, iets minder enthousiast is om even een rondje te gaan lopen. Wie weet, geldt dat voor baasje of vrouwtje net zo. Misschien zit die ook liever lekker naast de haard.

Kiezen
Een gashaard of een kachel kiezen is een hele persoonlijke zaak. De gashaard Maaseik biedt sfeer en huiselijkheid. Hij is mooi om te zien en zal zeker een aanwinst zijn. Toch is het voor te stellen dat u hem eerst in het echt wilt zien. Dat kan. In de showroom van dekachelsmid.nl kunt u hem bekijken en uw vragen stellen. Uiteindelijk is het een aankoop waar u vele jaren plezier van wilt hebben. Aarzel daarom niet om een offerte te vragen of de showroom te bezoeken.

Contact

Laat u persoonlijk adviseren en vindt samen met ons de ideale kachel!