De speciaalzaak voor uw gashaard nabij Maasmechelen

design haarden limburg

Opzoek naar design haarden in Limburg?

Gashaard Maasmechelen staat voor gemak en sfeer
Geen hout nodig voor gashaarden
Ga voor gemak met gashaarden Maasmechelen! Waarom? Omdat gashaarden met een simpele druk op een knop van de afstandsbediening al te bedienen zijn. Dan zit u in uw woon- of zitkamer met een knus haardvuur dat ook nog eens prachtig staat in uw interieur. U hoeft er geen hout voor te kopen, slepen met hout is er voor u niet bij en u hoeft niet te stoken – wat wilt u nog meer? De vlammen van gashaarden Maasmechelen zien er ook nog eens heel realistisch uit, want vandaag de dag is er veel mogelijk op het gebied van deze producten. Gashaarden Maasmechelen zijn dus ook nog eens heel innovatief.

Volop sfeer met onze gashaarden nabij Maasmechelen
Maar dat niet alleen: u bent op een veilige manier bezig met stoken, want u heeft geen last van vonkjes die misschien uit de haard springen wanneer u een echte haard zou hebben en wanneer u onverwacht weg moet, hoeft u niet het vuur te laten doven maar kunt u de gashaard eenvoudig weer uit doen. En toch heeft u volop sfeer in huis! Een gashaard is ook nog eens een echte smaakmaker in uw woonkamer. Het staat namelijk op en top huiselijk. Nog een voordeel van een gashaard is de besparing op energiekosten. U hoeft de verwarming namelijk minder vaak aan te zetten of niet meer zo hoog te zetten, want u krijgt tenslotte warmte van de gashaard. Verder is er weinig onderhoud nodig aan de gashaarden Maasmechelen.

Voor iedere woning een haard 

Stijl met design haarden
Een haard moet wel passen bij uw inrichting. Maar dat is geen enkel probleem, want we hebben veel veschillende modellen gashaarden Maasmechelen, die aansluiten bij allerlei soorten interieurs. Van romantisch en klassiek tot en met modern. Design haarden zijn helemaal van nu en dat betekent dat ze te vinden zijn in veel huishoudens. Begrijpelijk, want modern en stijl gaan hand in hand met deze haarden. Ga voor een strak ogende haard die uw ruimte nog meer grandeur geeft! Alles is mogelijk op het gebied van design haarden, want u kunt de kleur en vorm helemaal zelf bepalen. Zo is deze haard een perfecte weerspiegeling van waar u voor staat en wat u belangrijk vindt.

Iets anders: kachels
Wij kunnen u echter veel meer bieden dan alleen gashaarden Maasmechelen. Kachels zijn bijvoorbeeld ook een optie. Elektro, hout, pellet – het is allemaal mogelijk bij ons. Deze geven heel veel warmte af en vaak kiezen mensen voor deze producten vanwege de nostalgie en sfeer die ze oproepen. Echt knapperend vuur – dat krijgt u met deze verwarmingsmogelijkheden! Of u nu voor gashaarden Mechelen kiest of voor kachels, wij geven u advies dat helemaal bij u past, want een verwarming moet wel bij uw wensen passen. Daarbij bieden we de best denkbare service. We kunnen van A tot Z alles voor u regelen, inclusief het bouwen van de verwarmingsmogelijkheden en het plaatsen ervan. Een van de aandachtspunten is bijvoorbeeld een rookkanaal. Dat kunnen wij op een deskundige manier voor u aanleggen. Wij staan u graag met raad en daad bij!

dekachelsmid

Contact

Laat u persoonlijk adviseren en vindt samen met ons de ideale kachel!