Haarden specialist Hasselt

Kachels in maasmechelen

De haard specialist in Hasselt

Warmte en gezelligheid
Bent u in uw huis op zoek naar warmte en gezelligheid? Maak dan van uw huis een echt thuis waar u elke dag opnieuw met plezier plezier vertoeft. Haard specialist Hasselt kan in uw wensen tegemoet komen door deze warmte en gezelligheid samen met u in huis te creëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een duurzame kachel of een sfeervolle inzethaard? Deze opties dragen direct bij aan een heerlijk gevoel van huiselijkheid en dat maakt dat het in huis altijd behaaglijk is. Haard specialist Hasselt heeft een groot aanbod, waardoor u altijd een keuze kunt maken die bij uw woonsituatie past!

Kachels

Haard specialist Hasselt heeft een ruim aanbod als het gaat om kachels. U kunt in onze showroom altijd een model vinden dat precies past bij uw wensen. Te denken valt bijvoorbeeld aan een houtkachel, een pelletkachel of een vrijstaande houtkachel. Haard specialist Hasselt geeft u daarbij graag alle informatie die u nodig heeft om een goede afweging te maken. Ons team bestaat uit vakkundige mensen die ervoor zorgen dat de installatie nauwkeurig zal worden uitgevoerd. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw kachel. Wij streven ernaar veilige en comfortabele oplossingen te bieden.

Design haarden

Een andere optie om sfeer en warmte in uw huist toe te voegen, is het plaatsen van design haarden. Als u graag een combinatie ziet van strak en modern, maar tegelijkertijd toch ook sfeervol, dan is deze haard een goede keuze! Wanneer u de showroom van haard specialist Hasselt binnenloopt, ziet u veel verschillende modellen staan waar u uit kunt kiezen. Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod toereikend is, zodat de klant een ruime keuze heeft. De overeenkomst met al deze haarden is dat het allemaal kwalitatief hoogwaardige gashaarden zijn met een designer uitstraling. Het verschil zit ‘m in de uitstraling. Elk model is uniek en heeft een ander formaat, kleur en/of materiaalkeuze. Haard specialist Hasselt wil hiermee inspelen op de wensen en de behoeften van u als klant. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij samen met u kijken naar welke haard goed bij u past, maar ook hoe de design haard het beste in uw woning geplaatst kan worden voor het mooiste resultaat. Wij willen immers dat de haard tot z’n recht komt en u elke dag kunt genieten van deze extra warmtebron en tegelijkertijd kunt profiteren van extra sfeer in uw huis.

Service en kwaliteit

Bent u enthousiast geworden? En op zoek naar een kachel of een haard? Wilt u zich graag laten informeren over de mogelijke opties? Of staat er een renovatie of een verbouwing op de planning en kunt u daar deskundig advies bij gebruiken? Haarden specialist Hasselt heeft een team van vakkundige mensen klaarstaan die u graag helpen. U kunt bij ons terecht voor advies op maat, maar ook voor plaatsing van duurzame kachels en inbouwhaarden. Haard specialist Hasselt hecht waarde aan een goede service. Wij staan met onze kennis en ruime ervaring dicht bij de klant en willen graag in oplossingen meedenken. Bent u benieuwd welke opties bij u thuis mogelijk zijn? Wij zijn iedere dag van de week online bereikbaar op www.kachelsmid.nl. Op de site kunt u de opties bekijken rondom de aanschaf of de verbouwing van een haard. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Hasselt, België. Onze prachtige modellen zorgen direct voor een sfeervolle metamorfose bij u thuis! Neem contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden!

gashaard looks

Contact

Laat u persoonlijk adviseren en vindt samen met ons de ideale kachel!