BINNENHAARDEN

Ardego is een volledig Nederlands merk, waarvan de productie en ontwikkeling volledig plaats vindt in Nederland. We werken praktisch en vooruitstrevend. Bij Ardego geloven we dat haarden meer zijn dan een sfeervolle stookplaats. Onze haarden zijn ontworpen als het middelpunt van je huis. Twee vierkante meter waar mensen samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap. Waar je tijd doorbrengt met mensen waarom je geeft. een gashaard die aansluit bij jouw persoonlijkheid, interieur & levensstijl. En alles met aandacht, warmte, innovatie en respect.

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren. 

Element4 is een op en top Nederlands merk. We werken praktisch en nuchter, maar wel met een sterke focus op design. Dat zorgt ervoor dat onze haarden wereldwijd geliefd zijn onder designers, architecten en trendbewuste consumenten.

Het merk Faber is onderdeel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe. Producent van onder andere gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Ons bedrijf maakt deel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. 

Het merk Faber is onderdeel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe. Producent van onder andere gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Ons bedrijf maakt deel uit van de Ierse Glen Dimplex Group.

Elektrisch | Gas

Al meer dan honderd jaar levert SAEY warmte en gezelligheid bij de mensen thuis. Het bedrijf ziet het levenslicht in 1907 en wordt een succes waar in de jaren tachtig heel de Benelux kan van meegenieten.

Kwaliteit, innovatie en design staan nog steeds hoog in het vaandel bij Jydepejsen. Jydepejsen onderwerpt al haar producten een jaar lang aan zware (stress)testen alvorens ze op de markt worden gebracht. Zo bent u er zeker van dat u een goed en degelijk product koopt. Want de aanschaf van een Jydepejsen is namelijk voor het leven.

De JAcobus houtkachel verenigt alle sterke eigenschappen van de oorspronkelijke kachel met een revolutionaire verbrandingstechniek. Die geavanceerde techniek biedt flinke voordelen: hij zorgt voor een betere verbranding, en dus een schonere kachel en een bijzonder lage CO-uitstoot. Dankzij de slimme eenknopsbediening kunt u bovendien in een handomdraai de optimale stookstand kiezen. Zo biedt de JAcobus u optimaal comfort in ieder seizoen!

De voordelen van het gebruik van houtpellets wegen zwaar door : lage stookkosten, een hernieuwbare (onuitputtelijke) brandstof en een bijzonder hoog gebruiksgemak vergele – ken met houtblokken. Maar helaas is de vlam van de meeste pelletkachels op de markt eerder klein en nerveus, onaantrekkelijk.

De kachels van MCZ kennen een enorme verscheidenheid, maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn superzuinig. Ze halen allemaal een rendement van rond de 90 procent. Je hebt dus veel minder brandstof nodig voor dezelfde hoeveelheid warmte. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Stoken met pellets is dan ook stukken goedkoper dan stoken met hout.

CADEL, opgericht in Italië in 1949, besteedt veel aandacht aan het ontwerp van zijn producten. Het professionalisme en engagement dat zij aan de dag leggen zorgt ervoor dat ze aan alle noden en wensen vanhun klanten kunnen voldoen. CADEL staat garant voor designvolle kwaliteitsproducten, gemaakt van de beste materialen.

Geïnteresseerd in een van onze kachels?

Ook een sfeer volle kachel in uw omgeving? Wij helpen u graag!