BUITENHAARDEN

Bent u op zoek naar een gashaard voor buiten zodat u in de zomer- én wintermaanden heerlijk in uw tuin kunt ontspannen? Dan kiest u voor de Outdoor Fires van Element4. Een gashaard speciaal voor buiten met een aangename warmte en een prachtig design; gemaakt om te genieten…

Het merk Faber is onderdeel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe. Producent van onder andere gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Ons bedrijf maakt deel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. 

RENY is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

De OFYR is de creatie van Hans Goossens, een Nederlandse ondernemer en design liefhebber met een passie voor gezelligheid in de tuin. Hij was op zoek naar een design barbecue met strakke lijnen die naadloos bij zijn tuin zou passen en ook weerbestendig moest zijn zodat hij het gehele jaar buiten kon staan – eigenlijk een soort sculptuur.

Het resultaat was het OFYR kooktoestel, een uniek kegelvormig design gemaakt van ruig Corten staal dat door het weer een prachtige, roestige patina krijgt.

Geïnteresseerd in een van onze kachels?

Ook een sfeer volle kachel in uw omgeving? Wij helpen u graag!