Haarden specialist Limburg

Haardenspecialist limburg

Warm in huis of warmte in huis?

Dankzij de CV hebben we het behaaglijk in huis. Een nadeel is dat de CV geen warmte in huis brengt. Daar heb je een echte kachel of een gashaard voor nodig. Lekker naast de opspelende vlammen zitten, draagt bij aan die huiselijkheid, aan dat speciale karakter.

Neem een kijkje bij de haardenspecialist Limburg

Plant u een renovatie of een verbouwing? Neem dan eerst eens een kijkje bij de De kachelsmid en kies een van de prachtige gashaarden om mee te nemen in de metamorfose van uw huis. De prachtige modellen, waarvan er altijd een is in te passen in de nieuwe stijl die de woonkamer zal krijgen, zorgen voor meer sfeer. Dat geldt eigenlijk ongeacht de stijl waarvoor u kies, maar het geldt zeker voor de landhuisstijl. Daar past een mooie gashaard perfect bij.

Haardenspecialist limburg

U bent van harte welkom om onze showroom te komen bezoeken, maar we kunnen ons voorstellen dat even op een neer naar Limburg niet altijd gelegen komt. U vindt daarom de hele collectie van de Haardenspecialist Limburg op onze website. Hebt u een keuze gemaakt, neem dan contact met ons. De vakmensen van de Haarden specialist komen de door u uitgezochte haard of wordt het een van de kachels, bij u plaatsen. De Haarden specialist Limburg staat voor 30 jaar vakmanschap en we zijn dag en nacht, iedere dag van de week, online bereikbaar.

Kachels

In Limburg werden van oudsher kolen gestookt. De kachel of zoals het in Limburg heet, de haard, is derhalve al heel lang een deel van de woning. Als Haarden specialist bieden we daarom niet alleen de allernieuwste gasgestookte haarden, maar ook elektrische aangedreven modellen en voor de echte liefhebber een antieke kachel. Deze kachels voldoen overigens aan alle eisen van de tijd en werken perfect. Tevens kan de mooie, antieke kachel gewoon deel uit maken van de sfeervolle inkleding van een woonkamer en is hij niet altijd bedoeld om te laten branden.

Aanbiedingen

We hebben regelmatig leuke aanbiedingen, zoals de Reny Oslo 96, waarvoor een speciale afhaalprijs geldt. In onze showroom en op onze website vindt u altijd meer dan 250 modellen, waardoor er voor iedere inrichting een prachtige haard of kachel, ook hout gestookt, te vinden is. Het spreekwoord luidt niet voor niets “Eigen haard is goud waard”.

 

Dekachelsmid

Contact

Laat u persoonlijk adviseren en vindt samen met ons de ideale kachel!