Kachel specialist Limburg

Kachel specialist limburg

De kachelspecialist in Limburg

Bent u op zoek naar een kachel specialist in Limburg die verwarming en open haarden kan leveren zoals een houtkachel, een gashaard, een vrijstaande houtkachel, een open haard of een pelletkachel? Informeer dan bij De Kachelsmid voor de mogelijkheden. Wij hebben een eigen showroom in Limburg waar u van harte welkom bent om de stooktoestellen te bekijken en te proberen. Wij bieden een uitstekende service en geven u met alle plezier de beste prijs die u zich maar kunt indenken voor een stooktoestel van top klasse. U bent dus bij ons aan het juiste adres wanneer u een kachelspecialist in Limburg zoekt die het top klasse stooktoestel kan leveren van uw keuze.

De kachel specialist Limburg in hart en nieren.

Wij zijn al vele jaren de kachel specialist in Limburg op het gebied van diverse kachels en kunnen, met onze ruime ervaring, altijd de juiste keuze aanbieden aan onze klanten in Limburg. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de installatie zorgvuldig zal worden uitgevoerd en u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het onderhoud. U bent er bij ons altijd zeker van dat u de kachelspecialist heeft gevonden die niets aan het toeval overlaat en een veilige en comfortabele oplossing aanbiedt.

Wat zijn de mogelijkheden bij ons

Wij vinden dat je als kachelspecialist vooral veel keuze moet aanbieden aan de klanten. U kunt dan ook bij ons in de showroom in Limburg altijd een model vinden die precies past bij uw wensen. U kunt ervoor kiezen om met hout, pellets, gas of zelfs elektra te stoken. Van iedere soort hebben wij meerdere modellen in de showroom staan zodat u ook per soort altijd een ruime keuze heeft.

Hieronder kunt u lezen wat de mogelijkheden zijn bij ons. Staat uw optie er niet bij? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

  • Houtkachels
  • Pelletkachels
  • Vrijstaande houtkachels
  • Antieke haarden
  • Gashaarden
  • Elektro haarden

Neem contact op of kom langs!

Wilt u meer weten van onze kachels en gashaarden? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn en wij garanderen u een kachel of gashaard die aan alle eisen en voorwaarden zal voldoen en wij bieden u daar ook nog eens de beste prijs voor. Wij zijn de kachelspecialist in Limburg die vrijwel iedere verwarming kan leveren en installeren.

Dekachelsmid

Contact

Laat u persoonlijk adviseren en vindt samen met ons de ideale kachel!