De beste kachels uit Limburg

Kachels limburg

De beste kachels uit Limburg

Heeft u plannen om uw verwarming in uw huis te veranderen en zoekt u een specialist die kachels in Limburg kan leveren? Kom dan langs bij De Kachelsmid. Wij hebben een showroom met meerdere stooktoestellen zoals pelletkachels, houtkachels, open haarden, elektrische haarden en gaskachels. Wij zijn de kachelspecialist uit Limburg met en eigen showroom in Schin op Geul waar u altijd de beste keuze kunt maken uit ons ruime aanbod.

Design kachels

Wij zijn vooral specialisten in het leveren van design kachels in Limburg. Wij hebben in Limburg in onze showroom verschillende modellen staan. Onze design stooktoestellen zijn allemaal van top kwaliteit en u kunt erop rekenen dat de veiligheid ook voor deze kachels gewaarborgd is. Onze design kachels zijn allemaal beproefd en wij hebben regelmatig nieuwe modellen op voorraad. Staat het stooktoestel van uw keuze niet op onze website? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons om te informeren naar de mogelijkheden om toch aan uw wens te voldoen.

Neem contact op of kom langs!

Wilt u meer weten van onze kachels? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons in Limburg. Wij zijn de kachelspecialist in Limburg met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van alle soorten stooktoestellen en wij garanderen u de beste kwaliteit en een veilig toestel waarmee u veilig en comfortabel kunt stoken.

Gas Kachels

Wij zijn ook de kachelspecialist in Limburg op het gebied van gas kachels. Ook hiervoor kunt u een ruime keuze maken uit ons aanbod dat voor u klaarstaat in de showroom in Limburg. Wanneer een specialist zoekt voor kachels in Limburg die meerdere gas stooktoestellen kan aanbieden dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat zijn de mogelijkheden bij ons?

U kunt bij ons diverse soorten kachels uitzoeken die stoken op gas, pellets, elektra en hout. Wij hebben in onze showroom in Schin op Geul deze stooktoestellen klaarstaan voor u zodat u precies weet wat u koopt. Wij zorgen er tevens voor dat de installatie zorgvuldig zal worden uitgevoerd door onze vakmensen zodat u er zeker van bent dat uw stooktoestel veilig is geïnstalleerd. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn bij De Kachelsmid.

  • Houtkachels
  • Gas kachels
  • Open haarden
  • Elektrische stooktoestellen
  • Design kachels
  • Pelletkachels
  • Antieke stooktoestellen

Dekachelsmid

Contact

Laat u persoonlijk adviseren en vindt samen met ons de ideale kachel!