PELLETKACHELS IN MAASTRICHT

Pelletkachels Maastricht

Bent u opzoek naar een pelletkachel in de regio van Maastricht? Laat u dan informeren in onze showroom gelegen in de cramer 19 te Heerlen.

Pelletkachels anno 2020

Pelletkachels zijn een hot topic tegenwoordig, aanleiding hiervoor is gegarandeerd de geruchten dat heel Nederland van het Gas moet! Pelletkachels bieden hier zeker een prettige en betaalbare uitweg! Dus ook in de bourgoundische stad Maastricht kunnen pelletkachels de gezelligheid voor zowel binnen als buiten garanderen.

Wat is een Pelletkachel

Een pelletkachel biedt de gezelligheid van een authentieke houtkachel.
Het gebruik is echter zo eenvoudig dat het comfort en gemak van een moderne gashaard wordt verkregen.

Een pelletkachel brandt op kleine brokjes hout die gemaakt zijn van snippers en zaagsel.
Het zaagsel wordt tijdens de productie in een machine onder hoge druk geperst tot hele kleine ronde staafjes en dat wordt hout pellets genoemd.
Door de keuze van hout pellets, is een pelletkachel een energiezuinige en sfeervolle keuze voor het verwarmen van iedere gewenste ruimte.

Gebruik

Pelletkachels zijn zeer gebruiksvriendelijk. Doormiddel van een druk op de knop zet je de pelletkachel aan en ook weer uit. Afhankelijk van het model, is een pelletkachel voorzien van een thermostaat. Dus u bepaald zelf tot welke temperatuur u graag de ruimte verwarmd wilt hebben.

Is de temperatuur bereikt, dan schakelt de kachel zich automatisch uit. Daalt de temperatuur beneden het gewenste, dan begint de pelletkachel automatisch weer met het stoken van de pellets.

Design voor ieder interieur

Er zijn talloze verschillende design pelletkachels, of u nu een landelijke of moderne stijl heeft, er is altijd wel een design dat voldoet aan uw wensen en een geheel wordt met uw ruimte. 

Dus ook als u opzoek bent naar een pelletkachel in Maastricht, De Kachelsmid heeft voor iedere situatie de gewenste stijl pelletkachel. Wij hebben merken zoals oa: Austro Flamm, MCZ en meer.

Design haarden heerlen
Dekachelsmid

Contact

Laat u persoonlijk adviseren en vindt samen met ons de ideale kachel!